Direktlänk till inlägg 29 januari 2011

Så kan det gå när inte haspen är på!

Av johannajo - 29 januari 2011 13:43

Jaha, ännu en vecka som "sprang" förbi. Vet inte vart tiden tar vägen. Men när man är jobbet så går det inte så fort.....fortare när man är ledig givetvis!

I onsdags så var jag med Mozart hos veterinären för att kolla upp hans öron. Han gillade inte när det kom in en irländsk setter i vätnrummet. Han skällde och var så stor och tuff mot den, undra om det var p g a "färgen" ;-) Tillslut fick jag tyst på honom iallafall. Det visade sig att han hade inflammerade öron och då skulle de hjälpa till att rengöra dem och sedan droppa i medicin. Det blev tre personer som gjorde detta plus en munkorg! Han gav sig ju inte heller förrän han var helt slut, vi gav inte upp!

Men han var verkligen jätteduktig eftersom, men jag undrar hur han kommer möta dem som jobbar där nästa gång vi ska dit och han ska få sprutan?

Troligen inte lika glad och nyfiken!

Så nu får han kortison i 7 dagar till sedan är det bara vanlig öronrens som gäller så det var ju skönt!

Men, men är det något konstigt med doften!?!?

Atlas är som om vi har en löptik hos oss numera! Fattar ingenting. Han är helt galen på Mozart och beter sig som en "typ". ;-) Sätta på, uppvaktar och Mozart tror bara det är lek! Men vi kör som vanligt ihop med dem bara och snart ska väl förhoppningsvis lukten försvinna......vet inte vad som hänt med Atlas. Han kanske behöver ett fruntimmer!!!!???

Sedan på allt detta så började jag rensa ut på övervåningen och tog isär Mika och Karins soffa och ville ha ut den. Så den blev i fyra delar och sedan fick Kalle köra den och en del böcker till soptippen. Sedan pratade jag med min lillebror och han sa att han kunde måla väggarna däruppe åt oss. Ja det blir ju bra tyckte jag. Vi slipade lite och sedan målade vi med vit färg, enkelt och bra! Så Mika började och sedan fick jag ta över dagen efter. Men det blev bra tycker jag iallafall. Nu idag ska Kalle måla i trappan för väggarna där är i Mocca och nere i trappan har vi ju tapetserat med grått. Passar inte alls ihop. Så nu blir det vitt i trappan. Sedan när jag kommer hem idag ska jag möblera däruppe, och få någon ordning på att. Det är inte det lättaste att möblera i ett allrum. Men vi kommer nog på någon bra lösning på att.

Imorgon är det en stor dag och jag ska fira lite iallafall till fikat! Jag har varit rökfri i 1 år!!!! Tänk att tiden har gått så fort. Men det är underbart och skönt att slippa det. Ett besvär och en äcklig stank är vad det är!

Andningen är bättre och man har ett annat flås mot vad man hade innan. Så märker skillnad på det också.

Nähä, nu ska jag återgå till arbetet. Det har ju inte hänt så mycket just ännu då ju.....Återkommer! KRAMISAR!

 
 
Tanja

Tanja

29 januari 2011 18:56

Först vill jag gratulera dig på din stora dag. Tänka sig att det är 1 år sedan du slutade röka, stort. Jag bugar.
Atlas har ju fått prova på det där med flickor så det kan ju ge mersmak. Kezo älskar bara att leka med dom och blir som en liten valp när någon kommer och hälsar på. Bonden som har korna här utanför huset var här i veckan och hade då med sig sin rottistik som Kezo bara älskar. Nu är hon väldigt dominant och blir lätt irriterad men accepterar ändå att ha Kezo hängande efter sig. Det var t o m så att medan bonden höll på ute i hagen så erbjöd han sig att ha Kezo med sig så dom två kunde roa sig. Rena julafton för killen.
Kram

http://www.kezodouglas.se

 
Ingen bild

Johanna

30 januari 2011 13:45

Ja, Atlas är förljust i flickor men han måste lära känna dem lite först och helst inte möta främmande tjejer i kopplet. Då säger han till först innan han luktar...;-)
Men han är så jobbig och på mig också, särskilt om man har en filt på sig. Men har märkt nu att han bryr sig inte om mig egentligen utan det är filten han ska gosa med och då menar jag verkligen "GOSA". Han ligger med en ende i munnen eller hela filten intryckt. Tokig!
Men han har lugnat ner sig mot Mozart nu. Så förmodligen var det någon doft i medicinen som han får eller är bara Atlas tokig! ;-)) Roligt för Kezo och ha sällskap och få följa med tjejen. Dogge och Bosse vad säger de om henne då? Atlas tycker om mammas Adina också. De kan busa också. Hon är ju en springer spaniel och snabb som attan är hon. Så Atlas har inte en chans om han ska jaga henne. Mozart busar med henne på en annan nivå än Atlas. Men Adina har lite mer respekt kanske för "stora" Atlas, men nu har hon ju inte träffat Mozart på ett tag så jag undrar vad hon skulle tycka om honom nu!?
Det känns skönt att man varit rökfri ett år och det fortsätter jag med. SKA ALDRIG börja igen!
Hoppas allt är bra med er och nattarbetet.
Kramar Johanna

 
Tanja

Tanja

30 januari 2011 17:57

Du frågade vad Bosse och Dogge sa ang rottistjejen. Bosse har ju bara leka i huvudet och eftersom hon är så dominant tycker hon att han är lite för jobbig så hon ryter mest till när det gäller honom. Dogge vill men är lite försiktig. Han är väldigt osäker så han låtsar att han inte bryr sig om henne och hon honom. Men ändå kikar dom på varandra i mellanåt :-) Hennes favvis är ändå Kezo och vem älskar inte honom, det finns ingen :-) Men det händer att han får sig en avhyvling av henne han med. Behövligt eftersom han är i gumpen på henne titt som tätt.
Kramar

http://www.kezodouglas.se

 
Ingen bild

Johanna

1 februari 2011 15:10

Så är det! De där karlarna kan vara riktigt jobbiga! ;-))))
Atlas "älskar" Ida och Saida, vet inte varför han är så upp över öronen frälst i dessa två. Gordisarna så bryr han sig inte för han tycker nog de är så "tjuriga" bara morrar och skäller (när de leker) Så han måste revirpinka hela tiden, blir väl jobbigt i längden! ;-)) Tokiga hundar är de!
Troligen är det väl för Ida och Saida är så snälla att Atlas känner sig mer dominant med dessa två. Fel färg och fel ras men Atlas äslakr dem ändå! :-))

 
Tanja

Tanja

2 februari 2011 19:57

En rolig berättelse om de där två gråhundarna och Kezo. Vi var där uppe och Kezo sprang och lekte med Astrid har jag för mig. Efter ett tag bestämmer vi att vi tar bort henne och släpper ut dom gråa. Kezo tvärnitar, ställer sig bakom mig och tittar på mig. Vi bara skrattade åt honom. Han måste tänkt "Va fan är det för något" :-)
Kram

http://www.kezodouglas.se

 
Ingen bild

Johanna

3 februari 2011 12:34

HAHAHa!!! Atlas är helt uppe i dem för han bryr sig inte om de svarta alls om gråhundarna är ute...Lite fel kanske! Men sådan är han killen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av johannajo - 15 september 2012 18:50

Tänka sig att man inte har skrivit något sedan mars månad. Snacka om att man har haft mycket annat att göra tydligen. Men man får väl försöka lite bättre nu då när det är parning på gång mellan Atlas och Svea. Ska ske i december detta år: 2012. Väldi...

Av johannajo - 10 mars 2012 18:40

Ja då var helgen här och lite tomt är det allt när båda barnen har åkt till:   För att åka lite....   slalom i de lite högre backarna än vad de gjort här hemma. Då har vi varit i Hanaslöv och de har fått testa på att för första gången någon...

Av johannajo - 6 mars 2012 18:55

Nu har jag nog inte varit här och skrivit på hur länge som helst. Vet inte vart tiden tar vägen alltså. Julen kom och gick likaså nya året. Nu är våren på ingång och det är skönt faktiskt. Denna vår blir det pyssel i vår vackra trädgård som för tillf...

Av johannajo - 15 januari 2012 11:55

Då var ännu ett år över och början på ett nytt. Mycket har hänt under detta år som varit. I somras flyttade vi till Alvesta och barnen började i en ny skola. Det gick bra och vänner har de hittat och det var det som var skönast. Att de trivs och hitt...

Av johannajo - 2 november 2011 21:16

Ibland har man tid att vara ute på nätet och verkligen surfa runt. Idag hittade jag bilder som fick mig att minnas "Vår" VIVALDI. Att ha minnen kan ibland vara underbart men även då väldigt sorgset. Detta är till minne av Kalles första Gordon sette...

Presentation


HEJSAN!
MITT NAMN ÄR JOHANNA,BOR I ALVESTA MED MAN, TVÅ SÖNER OCH VÅRA TVÅ GORDON SETTRAR. HÄR KAN DU LÄSA OM ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD SOM HÄNDER OSS!!

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards