Alla inlägg den 19 januari 2011

Av johannajo - 19 januari 2011 11:36

Att få nyheter är ibland tråkigt och ibland mycket roligt. Just nu får man en massa tråkiga nyheter från både Rydaholm och nerifrån Skåne. Vad tråkigt det är när djuren inte mår bra och man måste ta beslut eller bara lägga ner en massa emotionella känslor och gråta ögona ur sig. Frågan är varför man ska ha tur och otur när det gäller djuren också. De skulle bara få leva och sedan dö och den tiden emellan skulle vara fin och full med bus.lek,kärlek och bara att få vara. Men varför ska det livet vara så enkelt, nej, det är svårt det med och en massa tårar fälls även om du inte ens råkar ut för något nu så har du gjort att förr eller senare när du har dessa underbara djur. Deras liv är oftast för kort för de lever inte lika länge som vi, och när tiden är inne önskar man att man fått mer tid, mer vetskap och bara fått vara.

Alltid när det handlar om djur så blir man tårögd och jag kan ibland undra varför de sätter sig fast så hårt? Men när man tänker efter så får du ALLTID kärlek och kel från dem, det är annat med människor, de kan inte riktigt ge så. Därför tror jag att djuren är lättare att älska på ett annat sätt med mer känslor i än något annat. De är härliga och vi är glada att de finns!

Så skänker mina tankar till Christina, Helena och Tanja som har fått tråkiga nyheter. Hoppas det blir bättre NU! än sedan. Önskar att man kunde slippa sådant här. Men nej!

Massor med extra kramar till ER!


Presentation


HEJSAN!
MITT NAMN ÄR JOHANNA,BOR I ALVESTA MED MAN, TVÅ SÖNER OCH VÅRA TVÅ GORDON SETTRAR. HÄR KAN DU LÄSA OM ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD SOM HÄNDER OSS!!

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards