Direktlänk till inlägg 15 september 2012

Hösten är här!!!

Av johannajo - 15 september 2012 18:50

Tänka sig att man inte har skrivit något sedan mars månad. Snacka om att man har haft mycket annat att göra tydligen. Men man får väl försöka lite bättre nu då när det är parning på gång mellan Atlas och Svea. Ska ske i december detta år: 2012. Väldigt spännande ska det bli.

Antingen får han bo där hos dem i Videslund eller får vi kommaut med atlas några gånger den vecan som sedan blir aktuell. Jaa, som sagt väldigt spännande.


Senaste nytt är iallafall att Atlas tog sitt sista utländska CACIB och är därmed numera Internationell Utställningschampion!!! C.I.E Till detta kan man också titulera honom som NORDJV-07 och KBHV-10. Vi är så stolta över vår fine Atlas.

Mozart kör vi fortfarande på utställningar och hans nästa blir i Danmark och dit ska vi i November månad. Väldigt spännande för då är det både Dansk Vinnare och Nordisk Vinnare 2012 där i Herning. Vi har bestämt att ställa båda två. Sen ska vi upp till Stockholm med båda i december månad på Svensk Vinnare 2012. Måste ju testa och se om det går hem hos domaren där eller någon annan får titeln.

Så det är väl det allra senaste vad som gäller hundarna. Sedan får jag återkomma när det börjar närma sig med annat som sker i deras liv.......

Barnen trivs i skolan och det har gått väldigt bra för dem. Store killen har börjat sjuan nu och lille har börjat i fyran. Tiden går fort när de väl börjar skolan. Då försvinner den i stort sett.

Mervi i Finland som hade Atlas pappa( som tyvärr har lämnat oss denna vår) har gjort valpar med Uwexin Enigma och det blev 12 stycken. Fick hjälpa henne lite med att skylta om dem och det verkar som om det har gått bra för nu har hon en tik kvar bara som letar hem!

Några andra nyheter är väl att Helenas "Mårris" har vunnit LP1, ett stort grattis till ännu en titel för en vidjoels vovve! :)) Sedan har både Astrid och Svea blivit C.I.E champions också. Så nu är det bara Mozart kvar på den biten!!!! Men snart så!

Ja nu har man väl uppdaterat ganska bra och mer nyheter och bilder kommer inom kort. Om man inte har för mycket annat att göra igen!!!! ;))))


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av johannajo - 10 mars 2012 18:40

Ja då var helgen här och lite tomt är det allt när båda barnen har åkt till:   För att åka lite....   slalom i de lite högre backarna än vad de gjort här hemma. Då har vi varit i Hanaslöv och de har fått testa på att för första gången någon...

Av johannajo - 6 mars 2012 18:55

Nu har jag nog inte varit här och skrivit på hur länge som helst. Vet inte vart tiden tar vägen alltså. Julen kom och gick likaså nya året. Nu är våren på ingång och det är skönt faktiskt. Denna vår blir det pyssel i vår vackra trädgård som för tillf...

Av johannajo - 15 januari 2012 11:55

Då var ännu ett år över och början på ett nytt. Mycket har hänt under detta år som varit. I somras flyttade vi till Alvesta och barnen började i en ny skola. Det gick bra och vänner har de hittat och det var det som var skönast. Att de trivs och hitt...

Av johannajo - 2 november 2011 21:16

Ibland har man tid att vara ute på nätet och verkligen surfa runt. Idag hittade jag bilder som fick mig att minnas "Vår" VIVALDI. Att ha minnen kan ibland vara underbart men även då väldigt sorgset. Detta är till minne av Kalles första Gordon sette...

Av johannajo - 31 oktober 2011 16:20


Att tiden går fort det kan man ju bara konstatera. Bloggen har legat verkligen på hyllan, alldeles för länge. Men nu så börjar vi komma i ordning i vårt nybyggna hus och då har man tid för lite annat. Senaste nytt: Vi var på utställning på Åland ...

Presentation


HEJSAN!
MITT NAMN ÄR JOHANNA,BOR I ALVESTA MED MAN, TVÅ SÖNER OCH VÅRA TVÅ GORDON SETTRAR. HÄR KAN DU LÄSA OM ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD SOM HÄNDER OSS!!

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012
>>>

Senaste inläggen

Gästbok


Skapa flashcards