Alla inlägg den 24 augusti 2011

Av johannajo - 24 augusti 2011 07:48

Jaha, nu är vi på slutet av augusti också. Sommaren kom och försvann. Men denna helgen ska vi åka upp till Kolmården med barnen, stina, Peter, Wasanthi och två kompisar till dem. Ska bli roligt att göra lite annat och att barnen kommer iväg en liten trip till även om skolan har börjat.

Sedan har vi planerat; 24 september ska vi till Åland på utställning och den 8 oktober ska vi till Rostock för att jaga Cacib till Atlas(då är jag helt ärlig) vill ju få C.I.E på honom. Sedan har vi också fler nyheter för honom. Margret har varit och röntgat Svea och hon var B i höfterna och 0 på armbågarna så det är jättebra, Grattis till Er!!! Så hon har valt ut en hane till henne också redan. ATLAS.

Så nu väntar vi på nästa års slut att det blir småttingar då. Så det blir en kull till hos Vidjoels...

Nehe, nu måste barne iväg till skolan och jag åka till jobbet.


Av johannajo - 24 augusti 2011 07:36

Jaha då har vardagen börjat och vi hade laddat upp för Svensk Vinnare i Norrköping. Vi åkte dit med båda hundarna och barnen var hemma hos mormor. Vi hade med oss Tage och Margrets husbil och bodde på Himmelstalunds camping. (aldrig igen där)

Vi anlände och då fick vi fina grannar på campingen; Helena, Christina, Paavo och Meja. Sedan givetvis Mårris.

De hade varit där en stund. Sedan gjorde vi irodning allt och Satt och pratade en stund. Efter maten sen så klippte Helena och Margret lite till på Atlas och Mozart. Även om redan en Ica-kasse päls hade försvunnit från Atlas. ;-)

Men det blev jättebra på Atlas. Tack Margret och Helena!!

Kvällen satt vi och pratade och hade det jättetrevligt! Tack Rydaholmsgänget för underbart sällskap och det får vi göra fler gånger. Dagen efter var man ju laddad igen då för utställning. Upp vid 6 på morgonen.

Vi hade ju även finskt besök från kennel Moonset. De hade två hanar med sig och en annan familj till dem hade också med sig en tik. Annars var det ju inte så många Gordons där. Det var anmälda 11 stycken men 8 visades. Mozart visades inte för han har fått en stor bula i nacken och uppsvullet runt omkring så han ville jag inte visa och domaren var mycket noggrann.

Margret hade Svea och lämnade Astrid hemma. Sedan gick det som det gick. Atlas vann öppen klassen och sedan i konkurrensen så vann en i championklassen; Moonset Excellentchoice och Atlas blev iallafall 2 bästa hane. Dessutom eftersom den andra har C.I.E så fick Atlas CACIB och sedan Helenas Mårris blev 3:e bästa hane så hon fick då res- CACIB på honom. Så det gick bra med våra hundar och det är ju lite så att man har lite mer fördelar när man har en hund i Champ. klassen.

Så Svenska vinnare blev; Moonset Excellentchoice och Lotus. (ska kolla vad hon heter)

Men vi hade det underbart och bra väder så vi är nöjda med helgen.

Tackar Rydaholmsgänget, Tage och Margret för sällskap och sovplats....



Av johannajo - 24 augusti 2011 07:32

Som sagt var sommaren har varit lång men ändå känns det som om den är över fort. I vecka 27 till 28 var jag och barnen iväg i Finland en vecka för att göra något annat än packa och städa. Sedan började jag jobba vecka 30 igen och då hade hela min semester gått. Barnen var aldrig med mamma och Lasse heller i Finland för de ville vara här. Kalle har ju jobbat och började sin semester i vecka 29 och då flyttade vi och sånt. Det var jobbigt och vad mycket saker man samlat på sig.

Men vi hade ju tur att vi byggde ett garage också annars hade vi aldrig kunnat bo här innan övervåningen hade varit klar.

Men snart är hela insidan på huset klart ska bli så skönt.


Av johannajo - 24 augusti 2011 07:10

Nu har verkligen tiden sprungit iväg och jag har i stort sett inte hunnit skriva på väldigt länge. Men nu så kommer den längsta uppdateringen någonsin. Vi börjar väl med att jag bytt jobb och sedan har vi flyttat till Alvesta. Byggt ett hus här helt enkelt. Eller det har varit en lång resa men kunde varit ännu längre. I vecka 26 kom huset, det tog dem ca 4 timmar så stod huset på plats.

Dagen efter satte de dit takpannorna och sedan fixade de en del runt om och inomhus. Men annars var allt färdigt förutom tapetsering och väggar nere. Min bror Mika var här efter vår Finlandsresa och hjälpte oss med tapeterna. Tackar så väldigt mycket brorsan! Du är guld värd. Vet inte bara hur vi ska återgälda dig på bästa sätt ännu....men det kommer...

  Här har de börjat med grunden till vårt nya hus.

    Hela gänget samlat. Tage och Margret var med oss första dagen och de hade dukat upp bord med potatis, sill, dricka och kaffe med kaka på det. Så det åt vi vid 9 på morgonen för sedan skulle de ha fullt upp.

                  Nu så står huset där och de gör iordning det sista runt om. Vi hade toppen väder och allt flöt på jättebra. Sedan vecka 29 flyttade vi in och bor på nedervåningen för vi har arbetare här som jobbar på övervåningen. Men det börjar närma sig ett slut där uppe också. I slutet på denna vecka kommer de sätta dit mattan i badrummet uppe....så snart får jag börja inreda ordentligt!



Presentation


HEJSAN!
MITT NAMN ÄR JOHANNA,BOR I ALVESTA MED MAN, TVÅ SÖNER OCH VÅRA TVÅ GORDON SETTRAR. HÄR KAN DU LÄSA OM ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD SOM HÄNDER OSS!!

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Senaste inläggen

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards